Renovatie

Bekijk hieronder diverse voorbeelden van renovaties. Op onze pagina over renovatie vindt u meer informatie over dit onderwerp.

Renovatie Drongelen

In het buitengebied van Drongelen hebben wij een vervallen en verzakte woning opgeknapt. Het platte deel is geheel opnieuw gebouwd. Het deel met de zadelkap is gerenoveerd. Voor deze verzakkende woning is een nieuwe paalfundering gemaakt om de verzakking te stoppen. Deze palen zijn vanuit de binnenzijde van de woning gerealiseerd. Ook is er een paardenstal gerealiseerd.
 

Woonboerderij Vlijmen

Deze voormalige boerderij wordt in fases verbouwd tot moderne woning met behoud van originele details. in de deze fase werd van de stal een woonkeuken gemaakt. De bestaande spanten zijn gedemonteerd en vervangen door eiken spanten. Gelijktijdig is de verdiepingsvloer verhoogt om zo meer hoogte in de keuken te krijgen. De staldeuren zijn vervangen door geïsoleerde openslaande deuren.

Dakrenovatie Sleeuwijk

In Sleeuwijk heeft Van Zon Realisatie bv de kap van een vrijstaande woning geisoleerd met triso lane dekens. Deze isolatie is uitermate geschikt voor renovatie omdat de dikte beperkt blijft. Zo blijft het aanzicht van de boeidelen orgineel. De pannen zijn vervangen door gebakken pannen. Aan de achterzijde is een dakkapel vervangen door een brede kunststof dakkapel.

Renovatie looierij Oosterhout

De oude looierij in Oosterhout is volledig aangepakt. Het bestaande gebouw is volledig gestript, verontreinigd terrein is gesaneerd. De oude looierij is omgebouwd tot een moderne woning met alle luxe en voorzieningen.

Renovatie dijkhuis Lekdijk

Een oude schuur behorende bij een dijkhuis is omgebouwd tot een mooie praktijk met bijbehorende vergaderruimte, toiletruimte en keuken.