Nieuwbouw

Nieuwbouw villa Haarsteeg

Deze moderne woning is ontworpen door KUIN en KUIN architecten en door van Zon realisatie bv tot in de kleinste details perfect gebouwd. Van binnen kenmerkt deze woning zich door het open karakter met veel glas. Aangezien er relatief weinig dragende wanden in deze woning zijn toegepast is de constructie van staal vervaardigd. Klik hier om een filmpje over de bouw van deze villa.
 

Nieuwbouwwoning Vlijmen Otter 18

Deze nieuwe woning hebben wij gebouwd voor een jong gezin met kinderen. De woning is ontworpen door Maarten Hendricks van CKX architecten. De woning bestaat uit een spouwloze wand met geïsoleerde buitenschil. De woning is zeer hoogwaardig geïsoleerd en met PV panelen en een aardwarmtepomp energie neutraal, passieve woning.

Nieuwbouwwoning Vlijmen Otter 20

Deze woning aan de Otter 20 in Vlijmen, is door ons, in overleg met de klant, ontworpen, getekend en gebouwd. De woning is energieneutraal en is onderhoudsarm.

Duurzame nieuwbouwwoning Bokhoven

Deze woning, ontworpen door RED architecten, is modern met leuke details. Ruime open hal met vide en open leefkeuken met verbinding naar de tuin en zitkamer.

De warmte en het tapwater van deze woning werkt door middel van een lucht/water warmtepomp. Een groot deel van de electra wordt opgewekt door zonnepanelen. De afwerkvloer is een ruwe cementdekvloer die afgewerkt is met een transparante coating.

Nieuwbouw onderhoudsarme woning Den Dungen

Deze landelijke  woning hebben wij in nauw overleg met de opdrachtgever ontworpen, getekend en gebouwd. De woning heeft een “strak” ontwerp is is onderhoudsarm.

Nieuwbouw energie neutraal woonhuis Bokhoven

Deze landelijke woning heeft van Zon realisatie bv in overleg met de opdrachtgever ontworpen. De woning is voorzien van allerlei luxe. De woning heeft boven 1  grote slaapkamer met inloopkast  een badkamer en een hele grote werkkamer met Frans balkon. Beneden heeft de woning nog een slaapkamer met badkamer. De hal in deze woning is een echte binnenkomst, open tot in de nok, veel licht, met een soort brug. Verder is er een leefkeuken met ruime woonkamer. Buiten is een garage met overkapping in bijpassende landelijke stijl gebouwd. De woning is energie neutraal. De warmte, koeling en warmwater wordt voorzien door middel van een aardwarmtepomp. De elektriciteit wordt opgewekt d.m.v. 24 zonnepanelen.

Nieuwbouw senioren woning Bokhoven

Deze senioren woning hebben wij samen met de opdrachtgever ontworpen en vervolgens gerealiseerd. Alle voorzieningen zijn op de begane grond gesitueerd. Woonkamer, open keuken, bijkeuken, slaapkamer, badkamer. In de tuin hebben we een garage en sauna gebouwd. Aan de achterzijde van de woning is een grote overkapping tegen de woning gemaakt.De kap met dakkapel is puur esthetisch. Deze heeft een vaste trap vanuit de hal en wordt gebruikt als hobbyruimte.

Nieuwbouw landhuis Oosterhout

Dit landhuis is gebouwd met karakteristieke details, zoals arduin spekband om het huis heen, riet gedekte kap, eikenhouten overkapping en schuur.

Nieuwbouw woonhuis Wijk en Aalburg

In Wijk en Aalburg hebben we een fraaie woning gebouwd met veel oog voor luxe en comfort. Het huis is ruim van binnen en afgewerkt met kamer en suite, sauna en luxe badkamers, ruime leefkeuken en WMO aanpassingen.