Aanbouw

Bekijk hieronder diverse voorbeelden van aanbouwprojecten. Op onze pagina over een aanbouw aan uw woning vindt u meer informatie over dit onderwerp.

Aanbouw met schuifpui en lichtstraat Empel

Deze aanbouw is vergunningsvrij geplaatst. Vergunningsvrij betekend bij Van Zon Realisatie overigens wel dat aan alle voorschriften en bouwbesluiten wordt voldaan. Zo wordt altijd de constructie door een constructeur doorgerekend, zowel fundering, dak als doorbraak. Deze aanbouw voorziet deze familiewoning van een leefkeuken. Om een mooie overgang naar de aanbouw te verkrijgen is de bestaande achtergevel volledig verwijdt en de bovenliggende achtergevel opgevangen met een stalen portaal.

Verbouwing Oosterhout

Deze verbouwing betreft de aanbouw van een schoonheidssalon en uitbreiding van de keuken. Het bijzondere aan deze verbouwing is de hoekschuifpui. Dit is een bijzondere zelf ontworpen constructie omdat dit niet standaard bestaat.

Aanbouw Made

Aan een authentieke woning in Made hebben hebben wij een zeer luxe tuinkamer met veel glas gerealiseerd. Zo wordt de lichtinval van een serre verkregen, zonder de nadelen van de warmte door de zon.
Deze uitbouw is uitgevoerd met een red ceder sierlijst en glad gestukte gevels. De waterslagen zijn uitgevoerd in Belgisch hardsteen.

Aanbouw Raamsdonksveer

Deze aanbouw is gerealiseerd om de woonkamer te vergroten. De tuindeuren maken een mooie overgang naar de tuin. Om extra licht in de woonkamer te krijgen is hier een lichtstraat tegen de bestaande gevel toegepast.

Aanbouw Spijk

Door deze aanbouw is de woning vergroot met een hobby ruimte.
Hardhouten kozijnen en zinken regenwater afvoeren zijn toegepast. De voeg in het metselwerk is verdiept aangebracht.

Dakopbouwen Oosterhout

In de Vlindervalei in Oosterhout heeft Van Zon realisatie bv bij zes eensgezinswoningen een extra verdieping gerealiseerd. elke woning heeft zijn eigen indeling met of zonder badkamer. Elke opbouw is binnen een week waterdicht en met 6 weken opgeleverd.

Woning vergroting Waalwijk

In Waalwijk heeft van Zon Realisatie bv een woning vergroot over 3 woonlagen. Op de begane grond is de woonkamer vergroot. Op de eerste verdieping is een extra slaapkamer gerealisseerd. Op de 2e verdieping is van een zolder een extra slaapkamer gemaakt. Dit project is in een tijdsbestek van 8 weken gerealiseerd.

Woning vergroting Hoog Blokland

In Hoog Blokland bij Gorinchem heeft van Zon Realisatie bv een autentieke woning verlengt. De bestaande uitbouw is gesloopt. De achtergevel van de 1e verdieping is gesloopt en vervolgens is de kap verlengt. De woning is dmv deze aanpassing beter in ballans. De overstekken zijn met red ceder betimmerd. Het metselwerk is gevoegd dmv een gesneden voeg

Aanbouw Maaspoort

Deze aanbouw is voor een keuken, hobbyruimte en een garage. Dit is een aanbouw van 40m2 vergunningsvrij.

Aanbouw Zaltbommel

Om de bestaande woning te vergroten kozen de opdrachtgevers ervoor om aan de achterzijde over de gehele breedte van de woning een aanbouw te realiseren. Om veel licht te houden in de woning is gekozen voor een doorlopend kozijn, waarbij de Belgische hardstenen vensterbanken en waterslagen voor een mooie en fraaie uitstraling.

Aanbouw vergroting woning Zaltbommel

Grote renovatie en uitbouw aan een vrijstaande woning in Zaltbommel. De verbouwing heeft plaatsgevonden in nauwe samenwerking met de architect en opdrachtgever.