Bedrijfspanden

Bedrijfspanden en bedrijfshallen bouwen

Heeft u plannen om een bedrijfspand te laten bouwen, of wilt u een bedrijfspand met één of meerdere loodsen? Gaat uw voorkeur uit naar bedrijfshallen?
Dan bent u bij ons bij het beste bouwbedrijf!
Van Zon is al jaren specialist in o.a. het bouwen van bedrijfspanden, bedrijfsgebouwen, bedrijfshallen en loodsen voor bedrijven.

Naast het feit dat een bedrijfspand of bedrijfshal functioneel dient te zijn, is het belangrijk dat de uitstraling past bij u en uw bedrijf. Uw bedrijfspand is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Een prachtige uitstraling van uw bedrijfspand is niet alleen aan de buitenkant van belang, maar ook zeker binnen uw bedrijfspand!
Er zijn talloze ontwerpen om uw bedrijfsgebouw inpandig van een prachtige, unieke en comfortabele sfeer te voorzien.

Wij bouwen bedrijfspanden en bedrijfshallen voor diverse doeleinden.
Wilt u een industrieel pand met een robuuste uitstraling? Een bedrijfspand met een unieke sfeervolle entree? Een bedrijfspand of bedrijfshal met een combinatie van een open receptie met een prachtige showroom, besloten vergaderruimtes en gesloten flexibele werkplekken? Een bedrijfshal met een groot kantoor en ruime opslagcapaciteit? Een pand met een transparante uitstraling?

Wij ontwerpen en bouwen een uniek en sfeervol pand voor ieder willekeurig bedrijf met diverse functionaliteit en doeleinden, welke past bij uw wensen.
Een opvallend bedrijfsgebouw waarvan de gevels DE uitstraling hebben welke perfect aansluiten bij de status van uw bedrijf.

Bouwplannen? Bel ons en vraag naar de mogelijkheden!

Het type bedrijfsgebouw dat uw wilt is geheel aan u. Wilt u hierover meer weten of heeft u al een idee over wat uw wensen hierin zijn? Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijke en vrijblijvende afspraak.

Bedrijfspand met loods

Heeft u al een bedrijfspand en wilt u uitbreiden? Dan is het aanbouwen van één of meerdere loodsen wellicht iets voor u. Met name als u een bedrijf hebt met een tekort aan opslag of voor andere doeleinden een tekort aan ruimte hebt, is een loods een zeer goede oplossing. Een groot voordeel van het bouwen van loodsen, is dat ze zeer snel te realiseren zijn. Afhankelijk van de functie en de bedoelde uitstraling van de loods, gebruiken wij voor de bouw ervan verschillende materialen naar de persoonlijke wensen van u als eigenaar en geheel passend bij het ontwerp.

Wilt u een compleet nieuw bedrijfspand, bedrijfsgebouw of bedrijfshal met één of meerdere loodsen? Wij ontwerpen en bouwen de meest unieke bedrijfspanden met loodsen die passen bij uw wensen en de fraaie uitstraling van uw uiteindelijke bedrijfspand. Loodsen zijn er in verschillende soorten en bouwstijlen. Afhankelijk van het doel van de loods, ontwerpen wij voor u een fraaie combinatie van uw bedrijfspand met loods.

luxe bedrijfsunit gereed
duurzaam-bouwen

Duurzaam bouwen

Al geruime tijd wordt er duurzaam gebouwd. Zowel in de woonsector als in de utiliteitssector. Energieneutrale gebouwen zijn de toekomst en zullen vanaf 2020 zelfs verplicht zijn. Duurzaam bouwen is beter voor mens, natuur en milieu.

Duurzaam bouwen van een energieneutraal bedrijfspand is niet alleen beter voor het milieu en veel energiezuiniger dan de traditionele bouw, maar duurzaam bouwen bespaart ook nog eens enorm op het gebruik van grondstoffen!

Kort gezegd, het duurzaam bouwen van energieneutrale bedrijfspanden, bedrijfshallen en bedrijfsgebouwen, betekent dat deze gebouwen ontwikkeld, gebouwd en gebruikt kunnen worden met respect voor de natuur, het milieu en de omgeving van alle gebruikers van een energieneutraal bedrijfspand.

Eveneens betekent duurzaam bouwen het gebruik van duurzame materialen. Hierbij wordt er volledig rekening gehouden met de gezondheid en het milieu buiten en binnen. Een gezond binnen milieu in een zelfvoorzienend, energieneutraal bedrijfspand is belangrijk.

Energieneutraal bedrijfspand

Eén groot voordeel van een energieneutraal bedrijfspand is dat uw maandlasten voor energie en gas minimaal zullen zijn.

Enkele voorbeelden van belangrijke energiezuinige toepassingen zijn;

 • De ramen worden voorzien van HR++ glas, of triple glas (driedubbele beglazing, in plaats van dubbel glas)
 • Een energiezuinig ventilatiesysteem
 • Zonnepanelen op het dak van uw duurzaam bedrijfspand
 • Het dak, de vloeren en de muren worden voorzien van een zeer goede isolatie

Energiebesparing is echter niet de enige reden om te kiezen voor een duurzaam gebouwd bedrijfspand.

Enkele andere goede redenen zijn;

 • Het gebruik van duurzame materialen voor de bouw van een energieneutraal bedrijfsgebouw, is milieuvriendelijk en gaat uitputting van natuurlijke grondstoffen tegen
 • Een bedrijfspand of bedrijfshal dat duurzaam gebouwd is, beschikt over een gezond binnenklimaat en goed doorluchte werkplekken
 • Duurzame energiezuinige bedrijfspanden behouden hun waarde. Daardoor verkopen ze uiteindelijk veel beter dan oudere bestaande bedrijfsgebouwen die niet duurzaam en zonder energiebesparende maatregelen zijn gebouwd
 • Met de keuze voor een duurzaam gebouwd bedrijfspand, bewijst u als ondernemer dat u met uw bedrijf maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus neemt. En dat is voor nu en in de toekomst een must!

 

Wilt u uw eigen duurzaam en energieneutraal bedrijfspand of bedrijfshal laten bouwen?
Wij zorgen voor het meest vakkundige en betrouwbare resultaat!

Voorbeeld Kevermuseum Wijk en Aalburg

Bekijk meer voorbeelden van bedrijfspanden en bedrijfshallen op onze bedrijven nieuwbouw pagina.

Wat doen wij voor u voorafgaand aan de bouw van uw bedrijfspand

 • Contact
  Wij komen op uw gewenste locatie kijken om een goed beeld te krijgen van de wensen, of om goed advies te geven over de mogelijkheden.
 • Globale prijs
  Er volgt een globale prijsinschatting die afhankelijk is van het al dan niet bestaan van een bouwtekening
 • Bouwtekening
  Is er geen tekening, dan ontwerpen wij samen met u en een architect een bouwtekening volledig naar wens. Wanneer u helemaal tevreden bent over het ontwerp, werken wij de tekeningen verder uit. Wilt u de tekening laten maken door een zelf gekozen architect, dan kunt u deze later samen met ons doorspreken
 • Offerte
  Naar aanleiding van de uitgewerkte tekeningen zullen wij u een specifieke offerte doen toekomen
 • Vergunningen
  Wij vragen de omgevingsvergunning aan en toetsen het bouwbesluit. Tevens zorgen wij voor de milieuprestatieberekening.
 • De realisatie van uw duurzaam bedrijfspand
  Wanneer u akkoord gaat met de uiteindelijke offerte en de definitieve bouwtekeningen, dan starten wij met de bouw. Wij werken met een zorgvuldig samengesteld team van vakbekwame mensen die zeer goed zijn op eigen vakgebied.
 • Communicatie
  Communicatie met u als toekomstig eigenaar van uw bedrijfspand, staat bij ons altijd centraal en dat doen wij altijd het liefst persoonlijk. Door duidelijke afspraken te maken kan de bouw worden gerealiseerd in een prettige en ontspannen sfeer. U als eigenaar blijft wanneer u dat wenst steeds betrokken gedurende de bouw.
 • Service en kwaliteit
  Investeren in een bedrijfspand doet u voor een lange periode. Daarom vinden wij het belangrijk dat we met betrouwbare en vakbekwame mensen werken. Vakmensen die onze kwaliteit waarborgen. Door het maken van duidelijke afspraken met u over wat u wel en niet van onze kunt verwachten, komt u achteraf niet voor onvoorziene meerkosten komen te staan.

Materialen

Wij bouwen panden voor diverse bedrijven van verschillende materialen, maar beton is toch wel het meest gebruikte materiaal. Het gebruik van beton kent namelijk vele unieke voordelen. Beton laat zich op zeer fraaie en aantrekkelijke wijze combineren met andere bouwmaterialen zoals glas hout en staal. De meeste oude bestaande bedrijfspanden ogen saai. Tegenwoordig wordt er veel volgens de moderne architectuur gebouwd. En dat geeft ieder willekeurig bedrijfspand een eigentijds en opvallend uniek uiterlijk.

Bouwplannen? Bel ons en vraag naar de mogelijkheden!

Van Zon heeft alle expertise in huis om vooraf een bouwwerk goed te begroten zodat u niet voor verassingen komt te staan. Van Zon Realisatie bouwt en verzorgt het hele traject, van bouwgrond tot oplevering van uw nieuwe, duurzaam gebouwde bedrijfspand.